Tilausehdot

1. Tuotteiden tilaaminen

Tuotteita voi tilata kaikki Suomessa vakituisesti asuvat täysi-ikäiset henkilöt.

2. Säädökset ja valvonta

Suomen markkinoilla myytävien ilotulitteiden vaatimustenmukaisuutta valvoo Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (TUKES).

Lue lisää ilotulitteisiin liittyvästä lainsäädännöstä ja ohjeista (TUKES)
Ohjeet ilotulitteiden turvalliseen käyttöön ja kotisäilytykseen

3. Vastuu poikkeustilanteissa

Suomen Ilotulite Oy pidättää oikeuden tuotemuutoksiin. Jos tuote loppuu, loppunut tuote korvataan vastaavalla tuotteella.

4. Tuotteiden luovutus noutopisteellä

Ilotulitteet on lain mukaan luovutettava pelastusviranomaisen hyväksymästä myyntipisteestä.  Emme luovuta ilotulitteita alle 18-vuotiaille tai päihtyneille henkilöille. Otathan henkilöllisyystodistuksen ja tilausvahvistuksen mukaan kun noudat tilauksesi.

5. Tilauksen peruutus ja rahojen palautus

Noutamattomista tilauksista ei palauteta rahoja. Tilatut, käyttämättömät ja virheettömät tuotteet voidaan kuluttajasuojalain nojalla palauttaa 14 vuorokauden kuluessa toimituksesta noutopisteeseen, jos pakettia ei ole avattu.

6. Vialliset tuotteet ja tuotteiden palautus

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on lain mukainen 7 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavat tuotteet on palautettava noutopisteeseen eikä palauttamisesta johtuvia kuluja korvata.

Ilmoita viallisista tuotteista sähköpostitse osoitteeseen info@suomenilotulite.fi, niin saat jatko-ohjeita.

7. Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

8. Ehtojen hyväksyminen

Tilaamalla tuotteitamme hyväksyt tietosuojaselosteemme mukaisen henkilötietojen käsittelyn. Tilaamalla myös sitoudut ja noutamaan tilauksesi valitsemastasi noutopisteestä. Emme palauta rahoja jälkikäteen noutamatta jääneitä tuotteita. Tilaamalla hyväksyt nämä tilausehdot.

© Suomen Ilotulite Oy | design webu.fi