Tietosuojaseloste

Näin käsittelemme yhteystietojasi.
Viimeksi päivitetty 22.10.2020

1. Rekisterin pitäjä

Suomen Ilotulite Oy, 1926475-1, info@suomenilotulite.fi

2. Rekisterin nimi

Suomen Ilotulite Oy asiakasrekisteri

3. Rekisterin käyttötarkoitus

Suomen Ilotulite Oy asiakasrekisteriä käytetään asiakassuhteiden, kuten yhteisten sopimusten ja laskutustietojen ylläpitämiseen. Tietojen avulla pysymme ajantasalla sovituista asioista ja yhteydenpidosta. Pidätämme oikeuden käyttää tietoja myös markkinointitarkoituksiin.

4. Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tilaustiedot, toimitustiedot

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin tiedot tulevat rekisteröidyn itsensä antamien tietojen mukaan joko Suomen Ilotulitteen nettisivujen tai verkkokauppatilausten kautta, puhelimitse, sähköpostitse, tapaamisten kautta, sopimusten kautta tai muiden yhteydenpitokanavien kuten sosiaalisen median kanavien kautta. Tietoja päivitetään manuaalisesti.

6. Tietojen luovutukset, siirrot ja julkaisut

Rekisterinpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille eikä muilla tahoilla ole pääsyä rekisteriin. Tietoja voidaan luovuttaa ainoastaan Suomen viranomaisen niin edellyttäessä. Osa pilvipalveluistamme sijaitsee EU:n ulkopuolella. Varmistamme tällöin maan olevan EU:n komission tarkoittama riittävän tietosuojan maa, siirronsaaja on Privacy Shield -sertifioitu (Yhdysvalloissa sijaitsevat siirronsaajat). Tietoja voidaan julkaista ainoastaan asiakkaan luvalla.

7. Tietojen tarkistaminen ja poistaminen

Tietoja voidaan poistaa rekisteröidyn pyynnöstä, asiakassuhteen päättymisen vuoksi tai esimerkiksi rekisteröidyn yrityksen toiminnan lakkauttamisen vuoksi. Jos haluat tarkistaa onko sinusta talletettu tietoja rekisteriin, on siitä ilmoitettava sähköpostitse osoitteeseen info@suomenilotulite.fi. Rekisterinpitäjä voi pyytää poistotilanteessa rekisteröityä todistamaan henkilöllisyytensä.

8. Rekisterin suojaus

Rekisterin tiedot säilytetään luottamuksellisina ja pääsy on ainoastaan rekisterinpitäjällä. Rekisterinpitäjä sitoutuu pitämään huolen laitteiston riittävästä fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta. Rekisterin sijainti on suojattu palomuurilla.

© Suomen Ilotulite Oy | design webu.fi